• Cod produs:   UG-HB59
  • Brand:   U-GROW
  • Livrare: 2 - 5 zile
  • Garantie: 2 ani / 24 luni
  • 100
703,07 lei
638,16 lei
Descriere

Scaun auto 100-150 cm , R129,cu isofix , gri/negru

Scaunul auto U-Grow UG-HB59  se recomanda pentru copii cu statura cuprinsă între 100 cm și 150 cm. Acest dispozitiv este recomandat a fi utilizat  în vehiculele omologate, echipate cu centuri de siguranță în trei puncte, omologate conform ECE R16 sau o normă echivalentă. Scaunul  auto este dotat cu sistem de fixare ISOFIX ce ofera siguranta suplimentara si mentine pe loc scaunul auto atunci cand nu este utilizat. Tetiera este reglabila pentru a asigura un sprijin adecvat pentru cap si gat in orice etapa de crestere a copilului.
Este interzisă utilizarea pe scaunele vehiculului prevăzute cu airbag activ.
Sistemul de siguranță este asigurat de centurile de siguranță ale autovehiculului. Acestea nu trebuie să fie răsucite și trebuie să fie ajustate în funcție de copil și manevrate pentru a permite deplasarea ușoară a copilului în și din autovehicul. Centura trebuie să fie purtată astfel încât să prindă bazinul copilului. Scaunul are o greutate de doar 5.7 kg si poate fi mutat cu usurinta intre vehicule, pentru calatorii fara probleme.
Acesta este omologat în conformitate cu Regulamentul ONU nr. 129.
De ce R129 este mai sigur?
• Ofera o protectie mai buna asupra capului, gatului si coloanei micutului deoarece scaunele sunt supuse testelor suplimentare la impact frontal (viteza de 50 km/h), impact lateral (viteza de 24 km/h) si impact din spate (viteza de 30 km/h)
• Foloseste manechine performante de tip Q, de inalta tehnologie, cu senzori extrem de precisi si sensibili, special concepute pentru a simula fragilitatea pe care o are corpul unui nou-nascut. Senzorii sunt localizati in zonele critice: cap, gat, torace, pelvis.
Spune-ţi opinia
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie