Contact Login Creeaza cont Bine ati venit la magazinul Prime Solutions

GarantiePentru toate produsele vandute si livrate de catre Prime Solutions SRL beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 


Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Prime Solutions SRL vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si la Prime Solutions SRL. Noi vom directiona produsul catre centrul de service autorizat de producator/ distribuitor si, dupa reparare, ti-l vom inapoia.

 

Daca doresti ai si posibilitatea sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.